Audi

Audi Brussels
Job Day 23/05

Kom je meten met de e-tron!

De e-tron is de eerste volledig elektrische Audi. Een 408 pk sterke krachtpatser die exclusief bij Audi Brussels wordt gebouwd. En daar zijn we hier ontzettend trots op! Onze fabriek werd voor zijn komst volledig vernieuwd, onze 2.800 medewerkers intensief opgeleid.

Geen hightech e-tron zonder de vakmensen van Audi Brussels. En die vakmensen zoeken nieuwe collega’s: pioniers die mee willen bouwen aan de e-tron én binnenkort ook aan de e-tron Sportback. Technieker of Ingenieur? Kom op 23 mei naar onze Job Day.

Audi Brussels biedt veelzijdige en uitdagende jobs, voor zowel jonge als ervaren mensen, in een multiculturele en hoogtechnologische werkomgeving. Vorsprung durch Technik is niet zomaar een slogan. We werken hier effectief met spitstechnologie: 3D-printers, artificiële intelligentie, Automated Guided Vehicle Systems en top-of-the-bill installaties en robotten.

Wist je trouwens dat Audi Brussels voor het vierde jaar op rij een Top Employer is? We scoren onder andere met onze opleidingen en uitstekende welzijnsbeleid. Onze focus ligt op transparante communicatie, menselijke sfeer, persoonlijke ontwikkeling en een streven naar perfectie. Waar het beter kan, willen we ook beter doen. Zo behouden we onze voorsprong, als autobouwer en als werkgever. 

Kom Audi Brussels ontdekken op 23 mei, kom je meten met de e-tron!

Quick Facts

oprichting

2007

oppervlakte

488.151m2

medewerkers

2.800

start productie e-tron

2018

start productie e-tron Sportback

2019

Programma

17:30 - Onthaal
18:00 - Audi Brussels stelt zich voor
18:30 - Rondleiding door de fabriek
19:30 - Meet & Greet met de afdelingen
21:30 - Einde

Tijdens onze Job Day word je letterlijk ondergedompeld in de wereld van de e-tron. We geven je een exclusieve rondleiding in de fabriek, stellen je voor aan je toekomstige collega’s én organiseren natuurlijk ook een Meet & Greet met de e-tron. 

Programma en timing onder voorbehoud, kan onderhevig zijn aan wijzigingen.Vacatures

Geen Job Day zonder vacatures. Kan jij je meten met onze functies? Bekijk vandaag nog onze jobs en stel op 23 mei de juiste vragen. Een goede voorbereiding is het halve werk!

De Audi e-tron

De lancering van de Audi e-tron op 18 september 2018 was een mijlpaal in de historiek van Audi. De eerste volledig elektrische Audi combineert hightech technologie en adembenemende prestaties – 408 pk, een bereik van 400 km - met luxe, comfort en ruimte. Bovendien wordt hij volledig CO2-neutraal gebouwd door de Audianers bij Audi Brussels. Bouw jij straks ook mee aan de mobiliteit van morgen? 

slide
slide
slide

De Audi e-tron Sportback prototype

De e-tron is nog maar het begin. Met meer dan 20 elektrische modellen tegen 2025 heeft Audi straks voor iedereen wat wils. De volgende telg is de e-tron Sportback. Opnieuw een wagen die elektrisch rijden een nieuwe dimensie geeft. Accelereren van 0 tot 100 km/u? Doet hij in slechts 4,5 seconden. Zijn actieradius? Maar liefst 500 km. En waar hij binnenkort gebouwd zal worden? Bij Audi Brussels. De wagen moet nog officieel voorgesteld worden, maar de voorbereidingen voor de serieproductie zijn wel al volop aan de gang. In ons Voorseriecentrum werken we zelfs al elke dag met en aan de prototypes. Puur pionierswerk bij Audi Brussels!

slide
slide
slide

Werken bij Audi Brussels

Heb je interesse in een job bij Audi Brussels, neem een kijkje op onze jobsite voor alle openstaande vacatures

Locatie

Audi Brussels
Britse Tweedelegerlaan 201
1190 Brussel